sockerkoma och packning.

Tidigt imorse satte jag mig återigen på ett tåg som tog mig till Uppsala. Hade seminarium i nästan 3 timmar... Det var väl inte det mest spännande, vi diskuterade inte kring så många saker jag inte redan hade klurat ut själv. Men lite givande var det ju, såklart. Vid lunch när jag var färdig mötte jag upp bästa Julia, för att halvt sitta och lyssna på när hennes basgrupp diskuterade juridik. Andra halvan av mig åt lunch/tittade på Svenska Hollywoodfruar. He.He.

Sedan gick jag och Julia, fort, fort hem till henne genom ett regningt/hagligt Uppsala. Åh, Julia bodde så himla fint! Inte för att jag för en sekund tänkt något annat, det är trots allt Julia vi pratar om här. Efter lite chokladbollsätning (sockerkick #1) gick vi sedan till tågstationen och upptäckte att det var rätt lång tid kvar tills vårat tåg skulle gå. Så vi passade på att köpa Fredagsgodis på Pressbyrån (sockerkick #2). Tillslut hoppade vi på tåget, men var ju, såklart, tvungna att byta i Stockholm, inte fy skam, dock. För vem väntade på oss i Stockholm om inte Dessi! SÅ roligt att träffa henne igen efter USA och allt. Vi hade väl dock en mindre lyckad tågresa vidare hem sen...

Ikväll ha jag ätit godis (sockerkick #3). Färgat håret på min syster och haft gympa/danspass med bästa Bella. Har ätit chokladmuffins (sockerkick #4) och sedan packat. Imorgonbitti sätter jag mig nämligen på ett tåg igen. Denna gång åker jag däremot söderut, till Malmö och Lund, närmare bestämt. För att hälsa på mina kära vänner Johanna och Maria. Dock inte på samma gång för de vet nog inte ens om att den andre existerar. I alla fall, Johanna är en fin vän från gymnasiet och Maria träffade jag ju i USA! Var bland annat i L.A en weekend tillsammans med henne. Lär bli en bra helg. Och nästa vecka har jag i princip påskledigt!

Bella äter rå potatis. Normalt barn. Det där.

Tåg.

När man pendlar till Uppsala får man åka mycket tåg. Något som jag inte klagar på, en resa på lite mer än 2 timmar då man kan göra sånt som att lyssna på musik och plugga, är mest skönt. Kanske skulle klaga lite för att jag är en fattig student. O andra sidan får jag studiebidrag för att göra något som jag tycker om. På Fredag ska jag åka upp igen för ett seminarium. Innan dess ska jag dock ha förberett mig för seminaiumet genom att skriva ner svaren på lite frågor. Har jag börjat? Nej. Och imorgon är det redan Torsdag. Tusan.
Poserar stelt i photobooth och hoppas på att min medpassagerare inte tycker att jag är altför knasig.

Darling,

Ellinor. Ellie. Är i starten av ett nytt liv, då jag precis kommit hem efter att ha bott i USA ett år och jobbat där som Au Pair. Det var det absolut härligaste året, men den tiden är förbi och jag har börjat göra andra, nya saker om dagarna. Som att pendla till Uppsalas universitet och gå på föreläsningar och seminarum, till exempel. Och att njuta av en fantastisk vår i Sverige.

Darling; jag vägrar släppa engelskan helt och ordet påminner mig så otroligt mycket om min tid i USA. Och det var helt enkelt då jag blev den som jag är nu. Så det fick bli så. Sen är det ju dessutom ett så himla fint ord i sig!

I Central Park, New York.

RSS 2.0