Söderströms källare och plugg (som vanligt då).

Igår var jag och mina bästa (aka Järngänget) på Söderströms källare och åt middag! En gång i månaden ordnar nämligen Östgöta Nation här i Lund 5-rätters för en ynka summa pengar. Och det måste ju testas tycker jag. Dessutom blev det lite som att vi firade att skolan (dvs, föreläsningar, övningar och labbar) är över för detta år! Så himla skönt. 
 
Däremot är jag ju ej helt klar än. Nu har jag återigen gått in i den där tentadvalan då jag inte gör annat än pluggar och sover. Har dessutom 3 tentor att plugga till på typ 1,5 veckor. Men det ska nog gå. Denna Lördagkväll har jag spenderat med att laga 100 matlådor så att jag ska kunna ta med massa till skolan nästa vecka. Det kommer ju gå åt ungefär två stycken varje dag.
 
Den 5e Juni skriver jag iaf sista delen av Endimen och sen har jag sommarlov!! 
 
Hur som helst. Igår var fantastiskt bra. Alla rätter var väligt, väldigt goda. Svårtslaget var dock nässelsoppan som vi fick in som andra förrätt. Så sinnessjukt god. Cevichen vi fick som första rätt var sjukt god den också. Efter middagen cyklade jag hemåt och somnade som en stock. Fint med stillsamma kvällar ändå.
 
Och typ såhär såg det ut; det var jag, Ebba, Matilda, Johanna, David och så Dag. 



Såhär såg jag ut i klänning jag fått(!!!) av Ebba :)


Ebba. Vi hade fördrink hemma hos Johanna.

Menyn och nationspris på vin. 

Så himla snygga, Daivd och Johanna.

Cevichen! Megagod. Var rökt lax i.
Och så huvudrätten som var helt okej den med.
 
 

We're up all night to get lucky.

Solen tittar fram varenda dag nuförtiden. I skolan spenderar vi mest tiden utomhus och försöker skriva inlämningsarbeten i gräset utanför KC, men det resulterar mest i att vi blir slöa. Men vad gör det? Jag har bränt sönder axlar och bröst och armar och hals och nacke och dessutom dragit på mig en mildare förkylning. Kanske dags att börja kurera lite. Det har jag dessvärre inte tid med, för på Torsdag åker jag och min fina man på romantisk semester i två dagar till Köpenhamn och efter det kommer pappa och systra mi och spenderar helgen i Lund. Imorgon är det sommarsittning och jag ska ha sommarklänning utan strumpbyxor.
 
Mår kanske rätt bra ändå.
 
 

i en stadspark bland 27000 människor och jag tappade bort min tröja. Vilken tur att du hittade mig.

Det var ju valborg för två dagar sedan. Även fast det kanske mer känns som nyss eftersom jag fortfarande ej har sovit igen all sömn efter att ha intagit alkohol i ca 16 timmar. Med lite paus. Faktiskt. 
 
Dagen började med strålande sol (jo, faktiskt) och vi intog efter lite om och men stadsparken i Lund och hängde vid Big Boss (högtalare) med kära K-sek. Finfint häng med massa öl och solen försvann ett tag men sedan kom den tillbaka. Vilket såklart var härligt för jag sprang i kortkortärmat. 
 
Hem helt plötsligt vid fyra-snåret till Johanna för att somna hand i hand med Ebba och väckas av Matilda som bjuder på mat. Äter alldeles för mycket och är tröttare än tröttast. Bästa mannen kommer förbi och vi cyklar vingligt bort från Lund, ut på landet mot ett hus med lågt i tak där det tydligen skulle vankas fest. Dansar sönder fötter och pussar på fin pojke resten av kvällen innan jag somnar på övervåningen och någon bestämmer att vi ska cykla hem igen. Så vi gör det och köper kebabrulle och kebabpizza på vägen och äter alldeles för mycket innan vi somnar.
 

RSS 2.0