En början på en höst.

Jag är sjuk. Förkyld förkyld förkyld. Försöker vila men det går sådär när nollning, plugg, sömnbrist och dagsfester kommer emellan. Men kul är det ju. Tar en paus från nollningen idag i alla fall, kanske lite eftersom det har bestämt sig för att spöregna ute. Inte så kul att titta på draggning (rensing av sjönsjön) då.

Tänkte försöka vila från de mest intensiva nollningsaktiviterna fram till fredag eftermiddag, då jag tydligen bestämt mig för att jobba på Överphöshinderbanan. Men det blir nog roligt. Sen på Lördag är det nollelördag! Ser så himla mycket fram emot det! Ska bli superkul!


Annars har skolan dragit igång ordentligt redan från dag ett. Denna läsperiod läser jag Termodynamik och Flerdim. Kanske inte mina favoritkurser direkt. Men jag har bestämt mig för att INTE hamna efter i diverse övningsuppgifter, gå faktiskt rätt så bra med den planen. Vi har mycket luftigare schema nu i 2:an vilket gör att man faktiskt har tid att sitta och räkna i några timmar när sista föreläsningen för dagen har varit. 

Nu ska jag snart trotsa regnet och cykla hem till min man och laga middag. Och imorgon har jag sovmorgon <3

Bild från en fantastiskt lyckad kräftskiva vi ordnade innan nollningen drog igång <3
 

RSS 2.0