och han kallar mig sötnos.

 
 
 
 
Och det är en söndag i Februari och vi ligger tätt ihop i en alldeles för trång säng. Och där och då blir han min och jag blir hans och jag är så himla, himla kär.


 
 
 
 
 
 

kom nu våren annars kvävs jag kanske.

Denna ständiga isgata med tillhörande minusgrader och förfrysa-benen-av-sig-känsla varenda gång jag traskar till skolan. Och traskar hem. Och traskar till gymmet. Vill mest bara bosätta mig i min säng med popcorn och te och choklad och sådär jättemånga täcken och filtar. 
 
Längtar efter vår och efter värme och efter filthäng och skogspromenader. Längtar efter att få gå hand i hand med en himla fin person och sparka grus och känna varma solstrålar blända ansiktet.
 

Ett stressigt Februari.

När jag väl var tillbaka i korridorerna på KC igen fanns visst ingen tid till att vara ledig. Var tvungen att ta igen en veckas plugg, samtidigt som jag matades med en massa ny information. Vardagarna fylls med plugg och träning varvat med möten och fix med Kommande Gul, eftersom jag nu gått och blivit funktionär på K. Under helgerna dricker vi vin, dansar och sover bredvid fina vänner, eller så äter vi onyttigheter och tittar på Mello eller liknande. 

En spännande och himla rolig sak som dock har hänt är att jag har ridit!!! Peppen på det. Johannas fina häst Tex har fått äran att ha en nervös och spänd Ellinor på ryggen två gånger nu. När man inte suttit på en hästrygg på nästan tre år så flödar adrenalinet kan jag säga. Men så himla härligt var det. 

Annat som hänt:
 - Min iPhone är spårlöst försvunnen och jag har därför en ersättare från ca. 1800-talet.
 - Ebba har fyllt år och vi lyxade och åt mat på restaurang vilket har resulterat i väldigt pank månad.
 - Jag har bokat resa till London i Mars för att åka och hälsa på bästa Amanda!!
 - Vi hade återåterbjudning med vår phaddergrupp och var utklädda till tjockisar. Gillar de människorna så himla mycket.
 - Sexet hade sin årliga temafest och jag, Ebba och Johanna klädde ut oss till tennisspelare och var de enda som prickade in rätt tema! Vi är så himla bäst. 
 

Vi har busat med Kommando Gul i E-huset...
Firat Ebbas födelsedag med Bubbel och efterrätt.
Tillsammans med mitt fina gäng :)
Ätit lite mycket.
Varit seriösa och fotograferats till sektionens hemsida.
Tex!
Alexandra och Dag innan Sexets temafest!
Och så vi. Tennisspelarna. Aka luggklubben.



RSS 2.0