mod.

Idag var jag så himla modig, stark och bra. Livet är rätt omtumlade ibland och då är det skönt att ha två stadiga ben att stå på. Och fina vänner att falla tillbaka på ifall det ändå inte riktigt går att stå upp.


Och så lite sjukstuga.

Läget just nu:
 
Ligger nerbäddad i min säng och klunkar grönt te, äter massvis med apelsiner och snyter mig varannan minut. Kompenserar med choklad och popcorn och serietittande. Igår tog det mig 4 timmar att somna på grund av feberfrossa. Skoldagen idag gick okej fram till typ 15. Fryser, har ont i halsen och hela jävla kroppen och min näsa är uppsvullen. Imorgon är jag schemalagd 8-17. Måste. Gå. Så himla kul att vara student och sjuk. Speciellt när det är 3 veckor kvar till tentan också.
 
 
 

Mellanstadiedisco.

I fredags hade vi vår phadderåterbjudning. Tema mellanstadiedisco. Phaddrarna körde mottema och kom dit svinfulla utklädda till pensionärer. Stressig, stressig dag, men så himla värt det då sittningen blev otroligt lyckad. Kvällen slutade i matkrig med efterrätten och sedan kaos-mellanfest, men sånt händer.
 

Söndag.

Söndag, dagens planer består av plugg, städning, matlagning och träff med vänner. Blir nog brabra. Igår tillbringade jag kvällen hos Matilda, tillsammans med Ebba också. Vi tittade på Så mycket bättre och sedan någon film på TV'n. Åt chips och drack cola och mådde bra. Så himla olikt studentliv men så himla skönt. Mest med tanke på att fredagen blev en lång kväll och att jag igår vaknade 14.30 (!!). Vem sover så länge? Nåja. I fredags hade vi i alla fall drinkkväll och begav oss sedan till en korridor på Delphi för korridorsfest. Vi styrde dansgolv i ett rum med hö på golvet och David knockade mig blodig. Utöver det var det en himla fin kväll. Som vanligt. 
 
Nu ska jag ta tag i plugget och styra upp mitt liv, för nästa vecka lär bli en intensiv en. Plugg, träning, och en hejdundrande fest som infaller på fredag har jag att planera och styra. 

Godkänd.

När man får tillbaka tentaresultatet från Endimen och inser att man faktiskt är godkänd. När man bryter ihop i lyckotårar inne på toaletten och panikkramar fin vän. När man nu har lite mer hopp om att faktiskt få ett långt och bra jullov. Hinna åka pulka, bygga snögubbar och fixa det bästa kalaset för världens bästa systerdotter. 
 
På Fredag ska vi fira. All in med drinkkväll och det bästa sällskapet. Har kommit underfund med saker. Dansar aldrig bort ångest här i Lund. Dansar bara för att jag mår så himla bra och är så himla glad. 
 
Har fallit så jävla hårt för detta underbara Lundaliv. 
 

Matilda, jag och Johanna körde favorit-i-repris på en 20-årsfest förra helgen.

Fyllehelg och var tog sanningen vägen egentligen?

Hade kanske världens knasigaste helg. Men fin ändå. Såklart. Umgås ju med så himla bra människor hela tiden. 
 
Fredagen spenderades med pappa. Turista i Lund, bio för att se Skyfall, och sedan avslutade vi dagen med middag på restaurang. Vid tio vinkade vi godnatt och jag promenerade på kullerstensgator genom ett nattsvart Lund, hem till Johanna. Där förfestades det för fullt och folk hade börjat prata danska. Härligt.
 
Följde med mitt fina gäng ut på Schlagerkväll på Helsingkronas nation (första gången vi tog oss ut på nation, hurra!) och dansade mig svettig till stängning.
 
Sov lite för lite, träffade sedan pappa igen på förmiddagen. Vi byggde ihop möbler, satte upp speglar, gick en rundtur på Kemicentrum och vandrade sedan ner på stan. Åt lunch och så. Under eftermiddagen åkte pappa hem till lilla Nyköping och jag sov några efterlängtade timmars sömn.
 
Åkte sedan återigen hem till Johanna på kvällen, där även Ebba var, denna gång för drinkkväll! Vi blandade olika avancerade drinkar och sjöng, skrattade och pratade strunt. Bästa. Gick ut på ÖG's och dansade. Cyklade hem  i spöregn. 
 
Söndagen var kanske den bästa dagen. Åt bakispizza med Ebba och Johanna. Tittade på solsidan. Skrattade så att jag fick magknip. For iväg mitt i natten på cykeläventyr. Lurade allt och alla. 
 
Trivs så himla, himla, himla fint här i Lund. Men det vet ni ju redan.
 

Tjejerna for ju till Tyskland och inhandlade nödvändigheter.
Drinkkvällen.

Pappa.

Idag kommer världens bästa pappa och hälsar på mig! Som pricken över i'et har jag dessutom inga föreläsningar eller övningar i skolan denna fredag, vilket visst betydde sovmorgon till 10 och långfrukost.

Suddig pappa och jag i Dubai i våras!

RSS 2.0