Halloween.

Oktober försvann visst i en handvändning. Först försökte jag vänja mig vid vardagsliv och sedan kom tentaplugg och tentavecka och nu är vi visst inne i läsperiod två och jag har två nya kurser att fokusera på. Läser nuförtiden Linjär Algebra, som vi redan nu fått höra kanske är den svåraste mattekursen. Man måste ju bara älska rykten. Nåja, imorgon börjar vi med vårat Bioteknikprojekt också. Vet dock inte så mycket om det än, men tror vi ska jobba med något case på ett riktigt företag? Har inte fattat riktigt, men tror att det kan bli roligt i alla fall.
 
Annars är det ju Halloween idag. Såg några ungar som var halvutklädda när jag gick hem från gymmet (juste! Har ju äntligen börjat träna igen, så nu ska jag bli fit!), de hade masker på sig men det var allt. Lite mer tycker jag nog att man kan anstränga sig. Själv blir det inget Halloweenparty alls för mig i år. Är dock inte superledsen över det, har saker att göra så det räcker och blir över ändå, om man säger så. Såhär har det sett ut tidigare år när jag firat Halloween och klätt ut mig:
 

För tre(!!) år sedan var jag katt (och hade lugg<3)

För fyra(!!!) år sedan slängde jag och mina vänner ihop en Halloweenfest för halva skolan ungefär.

Och målade oss vita i ansiktet.

Ok. Detta inlägg fick mig mest att inse att jag börjar bli fasligt gammal...

när tentaveckan är över.

Pustar ut. För första gången på två veckor. Jag har genomlidit min första tentavecka och med det, tentaplugget. Och jag överlevde ju. Mest med hjälp av alldeles för mycket kaffe, godis, färdigmat, fina vänner, 90-tals musik, skratt och mitt andra hem; KC. Har nämligen spenderat ungefär 12 timmar, och mer vissa dagar, i skolan de senaste 14 dagarna. Kommer bli konstigt att kunna gå hem innan klockan 22 nu. Jag har inte alls mycket bilder att visa upp heller, eftersom att jag mer eller mindre suttit och stirrat ner i böcker och anteckningar hela dagarna, men lite såhär ser det ut när vi på K-sek tentapluggar:

När vi har paus går vi på lina. Edvard är nämligen en hejare på det!

Har ätit många banana skids.

Plugg, plugg, plugg.

Paus igen och Ebba spelar piano.

Köper godis ur automaterna på skolan. Detta hände mig 2 gånger!! Tänker aldrig mer köpa daim...

När man inte hinner laga mat blir man tillslut desperat.

Ännu mera plugg..

Ebbas kurslitteratur.

Avancerad lingång.

Något jag aldrig kommer glömma.

Struntade i att plugga och lärde mig lösa rubiks kub istället (sättet naturare roar sig på...)
Och firade tillslut att tentorna var över med finmiddag med mina bästa tjejer <3

Love is tough, time is rough.

Förstår inte varför jag alltid låter de mindre bra personerna ta över helt när jag har så himla många fina personer i mitt liv. Så nu får det vara slut på det.
 
De närmaste två veckorna tentapluggar jag dygnet runt (biokemi och Endim), så det kommer nog eka lite tomt här. Som att det inte redan gör det...
 
På Torsdag åker jag hem till lilla Nypan för att krama sönder Bella och prata strunt med mina tjejer och sådär. Och för att plugga ännu lite mer. På Söndag far jag upp till Stockholm och njuter sönder av att befinna mig i underbara storstaden igen. Och om 10 dagar kommer min underbara Sthlmsvän och hälsar på mig i älskade Lund. 
 
Livet är ju rätt så stressigt, men fint. Ska stryka ett stort, stort, stort streck över de mindre bra personerna nu. 
 

Amanda.


Idag (om jag fattat det rätt med tidskillnad och allt sånt skit) kommer denna härliga människa hem från ett helt år i USA. Med sig hem har hon en amerikansk pojkvän också. Så kan det gå, liksom. Har saknat Amanda något enormt. Hon bodde ju med mig mitt i Philadelphia sista halvåret jag bodde där. Vilken höst vi hade. Collegefester, pannkaksbruncher och alldeles för mycket shopping.
Nåja, det bästa är att Amanda och John (pojkvännen) förmodligen åker förbi Lund redan nu på Söndag, så då får jag träffa dem. Peppen på det. <3

Pluggvecka.

Att ha massa plugg att göra i kombination med långa skoldagar gillas ej. Men så ser denna vecka ut. Kommer ej lämna KC före klockan 17.00 varken tisdag, onsdag eller torsdag. Tack och lov har jag varit duktig och pluggat ikapp allting så att jag nu ligger i fas (hurra!). 3 veckor kvar till tenta betyder dessutom att jag denna vecka borde börja tentaplugga. Traggla mig igenom extentor, dricka x antal koppar kaffe och sova alldeles för lite. 
 
Nåja, det får vänta lite till, imorgon har jag min andra labb och innan labben har vi ett labbprov som man måste bli godkänd på. Sen får man en chans till. Misslyckas man då är det kört, tydligen. Känns ju bra. Nåja. Fattar knappt vad vi ska labba på men det blir nog bra. Såatte. 

cp-boken som den så fint kallas. Väger 100 kg och vi brukar skämta om att minst en nolla per termin får uppsöka läkare för att man somnat när man läst i boken och då fått den över ansiktet. På sjukhuset skulle de bara nicka förstående och säga "aahaa, cp-boken igen?"

RSS 2.0